komórkę-zebym miała sie jak z ludzmi kontaktować.
laptopa-bez forum nie da sie zyc i nk :P
jakis żel do mycia-sama woda by nie pomogła :P
jakies picie
ciucha na zmianę
2.Jeśli się nie zgadzasz patrz punkt 1.
Po pierwsze laptopa i komórkę-bez tego ani rusz
Po drugie zapas ciuchów
Po trzecie zapas procentów
A na koniec wszystkie moje płyty CD i DVD, żeby nudno nie było :P
_________________ Piękno kobiety jest formą władzy!
Piłkę do nogi
komputer, muszę przecież wiedzieć wyniki ;)
komórka= kontakty+ muzyka :)
kogoś do towarzystwa
łódkę, żeby uciec ;)
_________________ W chwili, gdy poczujesz w sercu miłość i doświadczysz jej głębi, odkryjesz, że dla Ciebie świat już nie jest taki sam, jak był do tej pory
komputer z karta wiFI - wiadomo internet trzeba miec :P
moj samochod - wiadomo niezostawie biedaczka samego przecie 8-)
beczke piwa - na dlugie cieple wieczory <piwo>
maszynke do golenia - nielubie jak mam zaduzo zarostu :P
bilet powrotny do miasta - co bybylo jak wrocic jak bym sie znudzil sam na wyspie :mrgreen:
telefon ( tylko gdzie go pozniej podladowac ) , laptopa, jakas kolezanke badz kolege co zeby mi smutno nie bylo samej ;) jakies ciuchy i srodki czystosci ( mydlo itp)
Tylko 5 :shock: ale niech będzie. Postaram się być bardzo zapobiegawcza :P ale pozwolę sobie wybrać nie tylko rzeczy, bo one są akurat najmniej ważne.
Kobietę w ciąży- najchętniej pięcioraczki :mrgreen:
Faceta- aby mógł zapładniać.
Siekierę, bo będzie potrzebna do wyrąbu drzew.
Osełkę, aby można ostrzyć siekierę.
Zapałki do rozpalenia ogniska.
Może wam to się wyda dziwne, ale cóż nie mam zamiaru tam spędzić całego życia. Kobieta urodzi dzieci, a dalej facet będzie ją zapładniał :mrgreen: i tak w kółko. Stworzy się w ten sposób społeczeństwo, które będzie pomagało facetowi w wyrąbie lasu. Będą codziennie dbać, aby ognisko nie zagasło, bo zapałki mogą się skończyć. Do tego, zbudują mi okręt, bo tratwa na te czasy odpada. I wiecie co dalej :P witaj świecie cywilizowany :mrgreen:
_________________ Po każdym dniu trzeba postawić kropkę, odwrócić kartę i zaczynać na nowo.
zabrałabym tylko Rafała,on by mi wystarczył :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ciekawe co będzie jak zaczniecie się kłócić. Radzę Ci wobec tego zabrać więcej facetów :lol: Rafał będzie się bał o swoją pozycję i zrobi dla Ciebie wtedy wszystko :mrgreen:
_________________ Po każdym dniu trzeba postawić kropkę, odwrócić kartę i zaczynać na nowo.
komórkę i laptopa z wi - fi bo inaczej bym nie przeżył
Zapas jedzenia i picia do końca życia
znajomych żeby się nie nudzić
telewizor z cyfrowym polsatem
i jakąś fajną panienkę hehe
_________________ Jeżeli uważasz że ostrzeżenie ode mnie jest niesłuszne - napisz na PW. Pogadamy, wyjaśnimy, rozwiążemy Pamiętajcie:
1.Admin,Moderator ma zawsze rację.
2.Jeśli się nie zgadzasz patrz punkt 1
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.