Witam! Chciałabym wiedziec co inne kobiety uważają na temat różnych metod antykoncepcji :) Ja znam tylko tabletki i wkładki, czy jest coś jeszcze? Oczywiście poza prezerwatywami, chodzi mi o kobiecą stronę :) Ja jakiś czas temu przestałam stosowac tabletki, bo zauważyłam u siebie bardzo dużo skutków ubocznych. Czy u Was też tak było?
_________________ [Sygnaturka dostępna od 25 postów]
Ja za tabletkami nie jestem zbytnio bo zdarzało mi sie o nich zapominać a potem stres :/ Po porodzie założyłam wkładkę hormonalną levosert - taką na 3 lata. Są jeszcze plastry, implanty a nawet zastrzyki jednak wszystko wymaga przypilnowania i regularności stosowania. Wkładka jak dla mnie jest najwygodniejszym rozwiązanie i najmniej stresującym ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.