Posiadam małą firmę i chciałbym zorganizować imprezę integracyjną dla pracowników. Bardzo chciałbym żeby było coś na niej ciekawego i żeby byli oni zadowoleni. Czy macie może jakieś pomysły?
_________________ [Sygnaturka dostępna od 25 postów]
Z tego co wiem Dawid Krzyżowski ma w swojej ofercie też pokazy sztuczek piłkarskich na różnego rodzajach imprezach firmowych i ma w tym duże doświadczenie. Tutaj możesz zobaczyć http://kojakfree.com . Według mnie taki pokaz idealnie się sprawdzi :)
A w jakim mieście chcesz zorganizować taką imprezę? My ostatnio mieliśmy takie party w klubie "Na Kwadracie" w Gdyni :) Powiem Ci, że rewelacja. Dużo miejsca do tańczenia, dobę nagłośnienie, a ogólnie klub bardzo przytulny. Mi bardzo się podobało :) Myślę, że na organizację tego typu imprezy klub jest idealny, tym bardziej, że mieści się w centrum miasta, więc każdy bez problemu dojedzie ;)
Jeśli zależy Ci na niecodziennym miejscu i smacznej kuchni, to mogę polecić Ci New Orleans Club . To co prawda nocny klub, ale mają pakiet biznes, a warto wspomnieć, że mają tam świetną kuchnię, a taksówka gratis dowozi klientów z całego miasta, jak i spoza niego. Lokal ma dobrą renomę, a co najważniejsze, będziesz mógł rozmawiać z nimi, bez obawy o podsłuchanie.
Przepiękne auto na imprezę, ale także na co dzień można wynająć w wypożyczalni https://sexycars.pl/ Co do cen, to moim zdaniem nie są one wysokie, każdy może sobie pozwolić na taką usługę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.