Wysłany: 1 Sierpień 2018, 10:05 Sklep z artykułami dla stolarzy
Witam serdecznie. Szukam profesjonalnego specjalistycznego sklepu z artykułami dla stolarzy – gdzie robicie zakupy? Na ten moment szukam przede wszystkim dobrych bejcy, które by się sprawdziły do uzyskiwania efektu rustykalnego na drewnie. Ktoś coś?
To czego szukasz jak i inne akcesoria dla stolarzy kupisz w sklepach LeroyMerlin,chociaż wydaje mi się, że każdy stolarz wie gdzie dany materiał kupić.
_________________ Pouczać innych jest łatwiej niż siebie
Wydaje mi się, że tak jak pisarka powiedziała. Kupisz wszystko w jakimś obi czy czymś tego pokroju. No chyba, że potrzebujesz specjalistycznych rzeczy, to faktycznie jakieś sklepy stricte stolarskie wchodzą tylko w grę.
Myślę że sklep na meblopol24.pl warto sobie sprawdzić. Mają pełny asortyment klejów bejc impregnatów dla stolarzy, w zasadzie wszystko co potrzebne przy obróbce mebli w jednym miejscu, nie trzeba osobno zamawiać w różnych miejscach, można całościowe zakupy zrobić od razu.
Ja zawsze kupuję w lokalnych sklepach, a że mieszkam w małej miejscowości, to każdy się zna i wie gdzie co dostanie. Co do rzeczy, które są ciężej dostępne, polecam po prostu w sieci kupić co trzeba, a kurier przywiezie do domu ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.