Witam serdecznie. Szukam uczciwego godnego zaufania doradcy finansowego w Trójmieście. Ktoś coś? Nie rozpisując się nadto i nie wchodząc w szczegóły chodzi o kredyt hipoteczny.
ze swojej strony mogę dać zielone światło na Andrzeja Lewańskiego. Bardzo nam pomógł podczas załatwiania finansowania pod mieszkanie w stanie deweloperskim niedawno. Pełna oferta banków, zwrócił nam uwagę na wszystkie najważniejsze kwestie, przeprowadził krok po kroku przez cały etap wnioskowania, kompletowania dokumentacji itd.
Zależy czego konkretnie potrzebujesz. Ja osobiście uważam, że Nest Bank jest najlepszy. Sama brałam tam kredyt w oddziale w Elblągu - https://nestbank.pl/placowki/elblag. Bardzo dobre doradztwo z ich strony, powiem szczerze, że gdyby nie doradcy, to ciężko było to wszystko załatwić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.