Wysłany: 9 Sierpień 2019, 09:18 Odszkodowanie po wypadku w UK
Szukam jakieś firmy, która pomoże mi w walce o odszkodowanie po wypadku jaki miałem w Anglii. Niestety nie jestem biegły w tamtym prawie, nie do końca wiem co mi przysługuje i gdzie starać się o odszkodowanie, a ubezpieczyciel się miga. Jeśli więc znacie jakąś opcję, z której będzie można skorzystać i ułatwią staranie o odszkodowanie to dajcie mi tutaj znać.
Na pewno możesz zainteresować się ofertą, jaka przygotowana jest na stronie https://fcs-accident.com/. Specjalizują się właśnie w działaniach związanych z walką o odszkodowanie i mają na tym polu spore doświadczenie, jednocześnie pomagają właśnie Polakom, którzy mieszkają w UK.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.