Jak dla mnie takie terapie są okej, syn mojej siostry korzystał z terapii dla nastolatków w Łodzi https://www.gabinetypsychiatryczne.com.pl/ i szczerze powiem, że bardzo dużo mu to dało. Wbrew pozorom to nie tak, że dzieciaki sobie coś wymyślają. Od tego, jak ukształtuje się ich charakter w tak młodym i buntowniczym okresie zależy, na jakich dorosłych wyjdą. Więc wsparcie jak najbardziej jest potrzebne. Jeśli chodzi o tę placówkę, to mają naprawdę doświadczoną kadrę, pełną empatii, która indywidualnie podchodzi do każdego pacjenta. Pomagają zrozumieć źródło problemu i dają dużo narzędzi, by sobie z nimi radzić i nad sobą pracować. Syn mojej siostry po przebytej terapii jest zupełnie "innym" człowiekiem, zniknęły jego problemy, zyskał pewność siebie. Jest wdzięczny rodzicom, że zapisali go na taką terapię.
_________________ [Sygnaturka dostępna od 25 postów]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.