Wysłany: 18 Październik 2019, 14:01 Którą szkolę policealną polecacie ?
Chciałem zacząć studia medyczne, ale się nie udało dostać, może będę próbował poprawić nieco maturę i jeszcze raz spróbuję się dostać, ale na tą chwilę myślę o jakichś około medycznych kierunkach policealnych więc jak macie coś sensownego to dajcie znać.
_________________ [Sygnaturka dostępna od 25 postów]
Powiem Ci szczerze, że nie wiem czy jest sens się w coś takiego pakować. Zdecydowanie lepiej iść na studia i skończyć coś sensownego. Ja kończę teraz studia podyplomowe - https://www.podyplomowe.ue.wroc.pl/114,259,coaching_przywodczy_i_trenerski.html i powiem szczerze, że wiem, że to coś co będę chciał robić w przyszłości. Przede wszystkim określ sobie cel jaki masz w przyszłości i to realizuj.
W mojej ocenie wśród tych najlepszych propozycji będzie szkoła Collegium na Stawki – bardzo dobrze przygotowana oferta. Sam przygotowałem się tam do pracy jako technik masażysta, udało się zdać egzamin i obecnie mogę realizować się zawodowo – na pewno warto – Polecam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.