Wysłany: 19 Grudzień 2019, 12:02 Typy bukmacherskie
Od niedawna interesuję się zakładami bukmacherskimi i zarabianiem pieniędzy na obstawianiu meczy. Główne dyscypliny, które mnie interesują to piłka nożna, koszykówka, hokej oraz tenis. Od czasu do czasu lubie obstawić walki mma i esport. Znalazłem takie strony jak forum.bukmacherskie.com, foxbet , najlepszy system, toptypy covers. Czy znacie jeszcze jakieś fajne strony gdzie można znaleźć dobre i pewne typy bukmacherskie, aby można było łatwo i przez internet zarobić trochę pieniędzy? A może znacie jakiegoś fajnego bukmachera, który daje jakieś dobre promocje i dobre kursy na typy bukmacherskie.
_________________ [Sygnaturka dostępna od 25 postów]
ja akurat typuje na hokej na lodzie bo stawki są jedna wyższe niż np w piłce nożnej. Najważniejsza jednak jest analiza i odpowiednie korzystanie z dostępnych informacji. Typując hokej śledzę https://turniejhokeja.com/category/typy/ i stamtąd biorę sprawdzone informacje i lidze
_________________ Życie to najkorzystniejszy interes
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.