Wysłany: 23 Grudzień 2019, 11:30 pisanie prac zaliczeniowych
Potrzebuje kogoś kto w sytuacji krytycznej będzie mógł mi pomóc w napisaniu prac na zaliczenie. Ogólnie sytuacja czasami wygląda tak, że brakuje chwili w trakcie sesji na pisanie prac zaliczeniowych i wtedy potrzebna byłaby jakaś pomoc. Kierunek to biologia, więc potrzebuje kogoś kto zna tematykę i rzeczywiście będzie w stanie pod tym kątem jakoś pomóc.
Myślę, że dobrze będzie zajrzeć na redaktor-online.pl. Korzystałem już kilka razy i w sumie w każdym przypadku mimo, że tematy nie były proste to prace były na niezłym poziomie. Więc jak ktoś szuka takiej propozycji i oczekuje dobrej jakości to myślę, że tam będzie warto poszukać.
Ja korzystałem z oferty pisania prac zaliczeniowych http://pracemagisterskiekrakow.pl/nasza-oferta/ Super praca, doskonałe terminy i wyjątkowi specjaliści. Polecam ta ofertę.
_________________ [Sygnaturka dostępna od 25 postów]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.