Mój pulpit jest wciąż zaśmiecony (obecnie 24 ikonki) a to dlatego, rodzeństwo wciąż wgrywa jakieś programy, a ja muszę to wciąż usuwać :-/ tapetkę zmieniam co jakiś czas, obecnie mam widok w czasie burzy z wiatrakiem w tle...
_________________ Piękno kobiety jest formą władzy!
Nie lubię mieć jasnych kolorów więc moje wszystkie tapetki są ciemne
_________________ Jeżeli uważasz że ostrzeżenie ode mnie jest niesłuszne - napisz na PW. Pogadamy, wyjaśnimy, rozwiążemy Pamiętajcie:
1.Admin,Moderator ma zawsze rację.
2.Jeśli się nie zgadzasz patrz punkt 1
na moim panuje porzadek , tylko 14 ikonek , tape zmieniam czasami , jest to albo zdj pilkarza albo jakis ladny krajobraz np. widok morza , albo aleja a wzdluz niej drzewa o kolorowych lisciach itp.
Diablica, dobrze widzisz ale w folderze pulpit jest bałagan
_________________ Jeżeli uważasz że ostrzeżenie ode mnie jest niesłuszne - napisz na PW. Pogadamy, wyjaśnimy, rozwiążemy Pamiętajcie:
1.Admin,Moderator ma zawsze rację.
2.Jeśli się nie zgadzasz patrz punkt 1
strasznie zaśmiecony pełno muzy wolno "stojącej" no do tego 2 katalogi na muze na nawet 3 xd pelno programów i w ogóle xd ale i tak jakoś nie mam jak sie za to zabrać nie wszystko moje
25 okonek z różnym programi, paroma ważnymi dokumentami. Jak zawsze panuje porządek, choć z natury jestem małą bałaganiarą (: Aktualnie zielona tapetka z dobrych programów bo mi się podoba.
na laptopie swoim mam porządek. no przynajmniej w miare, ale musze zacząc porządkować w folderze jednym. na kompie mam syf. masa muzyki, zdjęć itd. musze pozgrywac na plytki i go wyczyścić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.