Mam kilkanaście różnych łożysk do pojazdów i małych maszyn produkcyjnych, których na pewno już nie będę wykorzystywał więc chciałbym się ich pozbyć z garażu, tylko nie bardzo wiem, gdzie najlepiej wstawić ogłoszenie, by w miarę szybko dało się kogoś znaleźć. Zależy mi na szybkiej sprzedaży więc może być też jakiś skup, który wszystkie te części odkupi ode mnie.
Spokojnie możesz skontaktować się z http://kupielozyska.pl/. To skup, który przyjmuje łożyska nowe, ja sprzedałem im kilka łożysk, które okazało się, że mam w garażu a nie są mi potrzebne. Między innymi NTN i FAG. Ale z tego co wiem to zdecydowana większość producentów przyjmują więc myslę, że to co tam masz też będzie można u nich sprzedać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.