Wysłany: 10 Kwiecień 2020, 11:58 Szukam jakiegoś o dobrego architekta
Szukam jakiegoś o dobrego architekta, który będzie w stanie zaaranżować mi mieszkanie. Samodzielnie w ogóle nie chce się w to bawić, bo nie mam do tego w ogóle żadnej wiedzy ani pomysłu więc najlepiej jak ktoś mi to od A do Z zaplanuje a potem zadba również o realizacje, abyśmy mogli wprowadzić się do gotowego, zaaranżowanego mieszkania.
Faktycznie co do biura www.sarna-architekci.pl to słyszałam już sporo pozytywnych recenzji więc możliwe, że również w Twoim przypadku będą w stanie jakiś sensowny projekt przygotować. Warto do nich zajrzeć, skontaktować się, porozmawiać o tym na czym będzie Ci najbardziej przy projekcie zależało.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.