Wysłany: 23 Lipiec 2020, 09:38 Piosenka o miłości na wakacje
Cześć, pomyślałam, że się podzielę, bo znalazłam ostatnio na YouTube taką piosenkę - wpada w ucho. Piosenka jest o miłości, a teledysk bardzo pozytywny, w wakacyjnym klimacie. Sprawdzałam też inne utwory tego artysty i okazało się, że reszta też stoi na wysokim poziomie, a nikt go nie zna. Pomyślałam, że pomogę, bo szkoda, by zdolni artyści pozostawali niezauważeni.
Zachęcam Was do przesłuchania piosenki/obejrzenia teledysku i być może skomentowania czy udostępnienia. Jeśli macie takie "perełki", to podzielcie się nimi w tym temacie - też bardzo chętnie udostępnię, by choć trochę pomóc wartym uwagi twórcom.
Rap o miłości - "Miłość bez szans"
_________________ [Sygnaturka dostępna od 25 postów]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.