jaki jest wasz ulubiony napastik Premiership? mozecie podawac fotki , linki albo poprostu napisac o tej osobie .
moim ulubionym napastnikiem jest Fernando Torres and Robbe Keane bardzo ich podziwiam ;)
Fernando "El Nino" Torres i Ryan Babel. Geniusze sami w sobie.
_________________ W chwili, gdy poczujesz w sercu miłość i doświadczysz jej głębi, odkryjesz, że dla Ciebie świat już nie jest taki sam, jak był do tej pory
No Drogba dobry był, ale cos ostatnio przez te kontuzje kiepsko gra. No ale od stycznia będzie latał w barwach Interu ;)
_________________ W chwili, gdy poczujesz w sercu miłość i doświadczysz jej głębi, odkryjesz, że dla Ciebie świat już nie jest taki sam, jak był do tej pory
Dla mnie najlepszym napastnikiem jest Michael Owen. W ogóle to mój ulubiony piłkarz, a że jest napastnikiem to go wymieniłem. Wczoraj dwa gole strzelił ze Stoke City. :DD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.