Potrzebuje jakieś dobrej firmy, gdzie będzie można zamówić słodycze reklamowe. Jak znacie coś sensownego to dajcie propozycje. Najlepiej jakąś firmę, gdzie można kupić zarówno drobne cukierki do wystawienia na targach jak i dla większych klientów gotowe opakowania słodyczy z firmowymi opakowaniami.
Na pewno oferta www.zukero.pl będzie bardzo dobrym wyborem. Ja chętnie po nią sięgam, bo wykorzystują doskonałe jakościowo słodycze, do których potem robią ładne firmowe opakowania i dla mnie jest to właśnie takie połączenie, na którym mi zależy, tak więc w ogólnym rozrachunku mogę ich polecić wszystkim.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.