Interesuje mnie poważna, profesjonalna psychoterapia, głównie w nurcie psychodynamicznym w Białymstoku. Do kogo iść, żeby nie wydać kasy bez żadnych efektów? Jeżeli macie dobre kontakty, specjalistów to chętnie poczytam. Dzięki z góry za odpowiedzi.
Chodziłem na psychoterapię w Białymstoku, mój kontakt telefoniczny: 515 188 411, umówisz sobie na spokojnie wizytę. Leczyłem się w nurcie psychodynamicznym, obecnie chyba najpopularniejszym. Psychoterapeutka wyciągnęła ze mnie właściwie cały syf, lęki, cały ten nerw społeczny, który mnie trzymał od dzieciństwa właściwie. Nie wiem, jak im dziękować, dlatego polecam, gdzie tylko mogę, także w podobnych dyskusjach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.