Jaka jest pierwsza gra w jaka graliscie ?? Na jakim sprzecie graliscie ?? W jakim wieku ??
Oj dawno to było. Chyba w wieku 6 lat na Pegazusie był to tetris :). A taką pierwszą poważną grą w jaką grałem była Legend of Zelda: Ocarina of Time na Nintendo 64, a później na kompie. To dopiero wciąga ;)
_________________ W chwili, gdy poczujesz w sercu miłość i doświadczysz jej głębi, odkryjesz, że dla Ciebie świat już nie jest taki sam, jak był do tej pory
na pegazusie w wieku nie wiem cos kolo 6 lat w Mario sie pykalo :P:P a pozniej gralem na kompie pierwsza gra to oczywiscie kultowe simsy ta pierwsza wersia nie wiem czemu ale terazprzy tej grze zasypiam... ale potrafilem grac w nia calymi dniami :):) no i teraz gram w nfs: undercover carbon pro street i w colina dirty
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.