Szukam jakiegoś sklepu, który sprzedaje naturalne kosmetyki. Zależy mi faktycznie na dobrych jakościowo produktach, co do których można powiedzieć, że na pewno są oparte o naturalny skład a nie tylko jako naturalne są reklamowane przez producenta.
Moja znajomość kosmetyków naturalnych obecnie jest jeszcze niezbyt duża, ale wydaje mi się, że ta oferta jaką przygotowuje sklep e-naturalne jest bardzo dobra i faktycznie produkty warto wybrać, tak jak baza maseł do ciała różnego rodzaju, która jest u nich faktycznie super przygotowana i można coś interesującego tam wybrać - https://e-naturalne.pl/pl/c/Do-ciala/155,
Miałam okazję już kilka razy korzystać z propozycji różnych kosmetyków naturalnych i właściwie najlepiej jeśli chodzi o te produkty odpowiadała mi oferta Naturikkę (www.naturikke.pl). I teraz przy kupowaniu produktów, które mają mieć naturalny skład chętnie do nich zaglądam, zawsze można liczyć na ich propozycje pod kątem kremów, które mają naturalny skład.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.