Tak naprawdę lean management czy jak to mówią szczupłe zarządzanie to super opcja, która podobno w wielu firmach się bardzo dobrze sprawdza. Natomiast jeśli chciałbym to u siebie wprowadzić to trzeba by też znaleźć jakieś rozwiązania, dzięki którym jakoś pracowników można byłoby na to nieco naprowadzić, przygotować. Sam nie jestem jednak na tyle pod tym kątem przygotowany, żeby to wdrożyć więc przydałby mi się ktoś z zewnątrz, kto by się tym zajął.
Mamy za sobą wprowadzenie lean managament i współpracowaliśmy pod tym kątem z kursami firmy Lean Action Plan (https://kursylean.pl/). Jeśli chcesz mieć to kompleksowo zorganizowane u siebie to warto się z nimi skontaktować. Firma, która sprawnie sobie z tym radzi, mam wrażenie, że nawet jeśli ktoś jest zielony w temacie to od początku do końca wszystko wyjaśnią.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.