Jakie rozwiązanie w zakresie sondy do szamba się obecnie najlepiej sprawdza? Ma ktoś z Was taką instalację z czujnikiem i może coś polecić? Zależy mi na tym, by całość była niezawodna więc myślałem o opcji, która będzie raczej na kablu bo chyba ryzyko błędów i uszkodzeń będzie mniejsze niż przy bezprzewodowej.
Czujnik HPD jest na dobrym jakościowo poziomie więc jak zdecydujesz się na zakup to będziesz zadowolony tak jak ja. Nie musisz się obawiać, że to na kablu, bo instalacja nie jest problemowa, a potem dzięki temu, że idzie po kablu to nie ma obaw, że nie będzie działał.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.