Wysłany: 29 Październik 2020, 15:35 Jakie przedszkole polecicie w Krakowie?
Niedługo stanę przed trudnym zadaniem, jakim jest posłanie dziecka do szkoły. Jest to dla mnie szczególnie trudne, bo dość szybko będę musiała wrócić do pracy- niestety chodzą słuchy o zwolnieniach u mnie w firmie, dlatego tez bardzo potrzebuję namiar na jakieś fajne przedszkole jakie możecie polecić ?
Polecam Smoczą Dolinę. Tutaj dzieci maja naprawdę świetny start w przyszłość, a jednocześnie mogą się rozwijać na różnych płaszczyznach. Takie elementy wyposażenia jak oczyszczacze powietrza czy czujniki jego stanu dodatkowo zachęciły mnie do wybrania właśnie tej placówki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.