Wysłany: 2 Listopad 2020, 11:07 Jakie meble kuchenne macie w Waszych domach?
Jakie meble kuchenne macie w Waszych domach? Na początku myślałem o czymś gotowym, ale może jednak meble na wymiar będą lepszą opcją..hmm… no nie umiem się zdecydować. Fajnie byłoby gdybyście odesłali mnie do jakichś ciekawych ofert. Lokalizacja w zasadzie nie ma znaczenia :).
Tak czytam i czytam te Wasze wypowiedzi i stwierdzam, że będę musiała w końcu z ZOV Kuchnie się skontaktować. Wahałam się długo, czy jednak gotowa kuchnia, czy na wymiar, ale jednak ta druga ma znacznie więcej zalet. Chociażby już większa dostępna przestrzeń w szafkach bardzo mnie przekonuje. Te standardowe jednak zupełnie mi nie leżą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.