Wysłany: 1 Grudzień 2020, 08:37 Dobrej jakości wędliny
Jak wygląda kwestia zdrowia wędlin teraz i gdzie kupujecie, a może w ogóle ograniczacie mięso w diecie? Bardzo mi zależy na odpowiedziach osób, które miały do czynienia z wędlinami premium, również na poziomie może biznesowym nawet, gdzieś wprowadzają do własnej oferty. Interesuje mnie bardzo ten rynek. Uważam w Polsce nie do końca zagospodarowany. Dziękuję z góry za sensowne odpowiedzi. Pozdrawiam :)
Do restauracji brałem wędliny https://pieczoneiwedzone.pl/, wszystko właściwie i przebitka na nich jest niesamowita. W smaku wyjątkowe, żadnych antybiotyków. Można podać w dowolnym zestawieniu, nawet minimalistycznym, albo sam surowy kawałek, a i tak ludzie wrócą po więcej. Wędlin premium nie musisz poddawać żadnej dodatkowe obróbce. Same w sobie ekstremalnie smaczne i bez ryzyka zachorowania, czy pogłębienia alergii. Tam u nich w zakładzie alergeny nie występują.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.