Wysłany: 11 Grudzień 2020, 11:17 Jak wygląda kwestia zdrowia wędlin
Jak wygląda kwestia zdrowia wędlin teraz i gdzie kupujecie, a może w ogóle ograniczacie mięso w diecie? Bardzo mi zależy na odpowiedziach osób, które miały do czynienia z wędlinami premium, również na poziomie może biznesowym nawet, gdzieś wprowadzają do własnej oferty. Interesuje mnie bardzo ten rynek. Uważam w Polsce nie do końca zagospodarowany. Dziękuję z góry za sensowne odpowiedzi. Pozdrawiam :)
Handlowałem dwa lata temu wędlinami, też markami premium to do tej pory korzystam z rozwiązań Pieczone&Wędzone, szczególnie z kiełbasy dojrzewającej z dzika. Re-we-la-cja. Standardowe mięsa to zupełnie inny smak. Jak porównasz prawdziwą jakość to uwierz, że nie wrócisz do zwykłego mięsa. Przeżyłem z żoną szok, jak pierwszy raz spróbowaliśmy. Ludzie to biorą w cenie 80-120 zł za kg i wszystko znika momentalnie, więc zauważ skalę. Ale prawda jest również taka, że za jakość się płaci. Moja żona alergie, a tutaj mięsa całkowicie wolne od alergenów, więc to też wypadałoby dodać, żeby oddać szczerze klasę współpracy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.