Wysłany: 18 Styczeń 2021, 08:51 Jakie studia masażu w Krakowie polecacie
Jakie studia masażu w Krakowie polecacie i czy jesteście zadowoleni z wyników? Poza tym jaki rodzaj masażu na początek waszym zdaniem? Interesuje mnie najbardziej ulga dla kręgosłupa, od pracy siedzącej. Nie chcę się zaniedbać, a słyszałem od kilku osób już, że masz faktycznie pomaga, nawet w niektórych przypadkach lepiej od klasycznej rehabilitacji.
Regularnie masuję się, raczej leczniczo bym powiedział w studio Dewi. Mają gabinety w Krakowie i Gdyni, co tylko mnie utwierdza w przekonaniu o ich profesjonalizmie. Co do masażu to odbywa się zgodnie ze sztuką. Trwa tyle czasu, że człowiek może samodzielnie wrócić do domu :) Mocno się otworzyłem. Ciało mi się zrelaksowało, bardziej rozciągnęło. Echo serca nawet lepiej wyszło, zdecydowanie tak mi się dłonie i stopy już nie pocą, więc krążenie również się poprawiło. Same superlatywy, no i klimat na miejscu rewelacyjny.
Wysłany: 27 Maj 2021, 13:55 Jakie studia masażu w Krakowie polecacie
Masuję się z dziewczyną w Dewi, takie krakowskie, dość znane studio masażu. Mamy dobre wyniki, bo plecy nie bolą, cały rok przed kompem faktycznie może wykończyć. Taka terapia relaksacyjna i jednocześnie neurologiczna, fizjoterapeutyczna częściowo. Super masują. Mam porównanie, bo kiedyś chodziłem do masażysty, ale gorzej robił niż tutaj.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.