Wysłany: 20 Styczeń 2021, 08:48 Dobrej jakości wędliny
Może ktoś z Was ma jakieś doświadczenia z kupowaniem wędliny w internetowych sklepach. Jak to wygląda w rzeczywistości czy na taki zakup warto się decydować, jak to ze świeżością i pakowaniem takich produktów? Ewentualnie jeśli macie jakiś sklep w sieci, który możecie polecić to dajcie znać, gdzie dobrą wędlinę można kupić.
Jeśli chodzi o mnie to kupuje w sieci od kilku miesięcy. Głównie ze względu na namowy znajomych, którzy to od dawna praktykują i tak ogólnie oferta sklepu Podlaska Chata faktycznie wygląda bardzo pozytywnie, wędliny dobrze smakują i mam takie wrażenie, że faktycznie producenci zadbali o tą ich jakość na dobrym poziomie.
Wysłany: 30 Grudzień 2021, 15:29 Re: Dobrej jakości wędliny
Fijal14 napisał/a:
Może ktoś z Was ma jakieś doświadczenia z kupowaniem wędliny w internetowych sklepach. Jak to wygląda w rzeczywistości czy na taki zakup warto się decydować, jak to ze świeżością i pakowaniem takich produktów? Ewentualnie jeśli macie jakiś sklep w sieci, który możecie polecić to dajcie znać, gdzie dobrą wędlinę można kupić.
Ja mogę z czystym sumieniem polecić to miejsce - https://paczkazrusiborza.pl/kategoria-produktu/swojskie-wedliny/. Tutaj wędliny online przychodzą naprawdę świeże, zapakowane w odpowiedni sposób. Są to wyroby naturalne, o wiele smaczniejsze i zdrowsze niż te kupowane w sklepach.
_________________ [Sygnaturka dostępna od 25 postów]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.