Wysłany: 21 Styczeń 2021, 10:52 Gdzie kupić naturalne kosmetyki
Znacie jakiś sklep, który specjalizuje się w sprzedaży naturalnych kosmetyków? Potrzebuje dobrego sprzedawcy, który będzie w stanie zagwarantować faktycznie dobre jakościowo kosmetyki. W teorii tych różnych kosmetyków na rynku jest sporo, ale jak się bliżej tym zainteresowałem to się okazuje, że niewiele z tych kosmetyków jest faktycznie naturalnych.
Fajnych, naturalnych kosmetyków do ciała na naszym rynku na pewno dzisiaj nie brakuje. Niemniej jednak sama od dłuższego czasu używam kosmetyków z linii https://e-naturalne.pl/pl/c/Seria-Renew-Rose/156 .Booster różany Renew Rose genialnie wpływa na kondycję skóry. Odżywia ją, a przy tym bardzo skutecznie niweluje widoczność zmarszczek. Używam także kremu do twarzy z tej serii, ale totalnym hitem jest dla mnie serum do twarzy, który działa bardzo podobnie jak profesjonalny lifting, przeprowadzony w salonie urody.
Wysłany: 24 Marzec 2021, 11:40 Gdzie kupić naturalne kosmetyki
Zawsze miałam takie mieszane uczucia co do stosowania kosmetyków, które promowane są znanymi twarzami, ale akurat jeśli chodzi o propozycje spod marki Pani Krystyny Jandy (www.janda.pl) to koleżanka mi dała w prezencie zestaw tych kosmetyków i jakość mocno mnie zaskoczyła. Dla Pań w moim wieku (50+) myślę że to naprawdę ciekawa propozycja.
_________________ [Sygnaturka dostępna od 25 postów]
Od dłuższego już czasu robię wszystkie swoje zamówienia na kosmetyki naturalne u Unique Cosmetics. Mają w sklepie ciekawy wybór produktów, jest więcej, niż 3 kremy, tak że łatwo dobrać do siebie odpowiednią pielęgnację naturalną.
Tutaj znajdziesz kosmetyki po opalaniu https://www.rheasklep.pl/pielegnacja-sloneczna-c-1_38.html, także w formie wygodnego sprayu. Można szybko nanosić taki preparat bez pomocy innych osób na właściwie całe ciało. No i warstwa kosmetyku podobno całkowicie niewidoczna według informacji od producenta.
_________________ [Sygnaturka dostępna od 25 postów]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.