Wysłany: 26 Styczeń 2021, 08:16 Jaki serwis polecacie do wynajęcia mieszkania w Warszawie
Hej, mam w Warszawie mieszkanie, które chce przeznaczyć na wynajem. Tylko nie bardzo widzi mi się szukanie kogoś kto będzie chciał to wynająć na własną rękę. Jak macie jakiś sprawdzonego pośrednika, u którego będzie szansa dość szybko wynająć mieszkanie to dajcie znać. Chętnie skorzystam z takiej podpowiedzi.
Ja decydowałem się skorzystać z propozycji serwisu pluswynajem.pl i jest tam bardzo dużo ciekawych ofert, można między liczyć na sporo mieszkań w różnych dzielnicach więc można coś tam pod kątem własnych oczekiwań dopasować. Koszty korzystania z serwisu nie są wysokie, płacisz raz i masz gwarancje, że w ramach tej opłaty będzie dla Ciebie znalezione mieszkanie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.