Wycofałem się ze świata związkowego na długie lata. Poznałem ostatnio fajną kobietę. Relacja dobrze się rozwija, ale boję się, że w łóżku słabo wypadnę i nie bardzo wiem, co zrobić z tym fantem. Tabletki na potencję, suplementy, jakaś inna aktywność, relaksacja, cokolwiek? Staliście przed podobnym dylematem. Niby wszystko ok, ale psychicznie na pewno nie zagra. Za długa przerwa.
Tego co można stosować na potencje jest bardzo dużo, tylko też trzeba coś z lekarzem ustalić, wiedzieć jakie tabletki stosować. Mozę coś takiego tak Cenforce - https://potencja.net.pl/cenforce-150
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.