Witam wszystkie Panie i proszę o poradę w sprawie jakichś dobrych kremów, które pomogą walczyć z niedoskonałościami, które na skórze się mnożą. Niestety coraz bardziej czuje, że moje 47 lat jest widoczne na twarzy, zmarszczki, niedoskonałości cery więc próbuję różnych kremów, które mogą mi jakoś pomóc to ograniczyć. Jak jesteście w stanie coś podpowiedzieć to będę wdzięczna.
Ostatnio znajoma mi polecała produkty, za które odpowiada Pani Janda (www.janda.pl). To podobno jej marka, w 100% polskie propozycje. Zdecydowałam się na dwa kremy, cena przyjemna zobaczymy jak będzie z kremami, pierwsze wrażenia mam pozytywne między innymi jeśli chodzi o ich konsystencje.
_________________ [Sygnaturka dostępna od 25 postów]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.