Wysłany: 5 Marzec 2021, 11:25 Co stosujecie na wypadające włosy
Jeśli chodzi o te propozycje, które obecnie się pojawiają to sporo jest różnych cudownych szamponów, które mają chronić przed wypadaniem włosów. Jednak wydaje mi się, że to nie jest taka prosta kwestia więc trzeba będzie jednak konsultować się z lekarzem, by to leczenie na odpowiednim poziomie wdrożyć.
U mnie np. dopiero ta wizyta u trychologa okazała się rozwiązaniem problemów z wypadaniem włosów, dostałam specjalnie dla kobiet Mediceuticals for Women i zauważyłem, że pojawiły się efekty jeśli chodzi o to wypadanie włosów, nieco się to zatrzymało i jakość faktycznie włosy wyglądają lepiej. Pierwszy raz kupowałem u trychologa, natomiast obecnie kupuje to w sieci.
Ja stosuje od jakiegoś czasu tabletki http://bit.ly/3v5uyGp i powiem szczerze, że działają na mnie idealnie, nie spodziewałam się takiego efektu. Włosy stały się silniejsze i co najważniejsze nawilżone.
Ja po prostu zaczęłam brać Vitapil Clinic 5a. Znajoma bierze i widzi efekty. Dziewczyny na grupach włosomaniaczek też polecają. Jestem już po miesiącu kuracji i widzę pierwsze efekty: o wiele mniej włosów zostaje na szczotce. Do tego staram się jeść więcej warzyw.
_________________ [Sygnaturka dostępna od 25 postów]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.