Wysłany: 19 Marzec 2021, 11:57 Sprawdzonej księgowości w Gnieźnie szukam
Sprawdzonej księgowości w Gnieźnie szukam, podpowiecie? Zależy mi na dość niskich kosztach współpracy. Mam nadzieję, że rozumiecie potrzeby początkującego przedsiębiorcy. Trudno też mi znaleźć jasny cennik usług księgowych, więc jak możecie coś konkretnego podesłać będę wdzięczna.
Najlepsza lokalnie księgowość i to właściwie niezależnie od struktury biznesu, bo i spółki obsługują, pełną księgowość, więc możesz się pod zus optymalizować, jak się tylko da http://parytet.gniezno.pl/oferta/. Konkret, szybko odpisują na pytania, zero nachalności, jasny cennik od samego początku, ogromna wiedza. Nawet ludzi szkolą, jak potrzebujesz być na bieżąco z przepisami.
_________________ [Sygnaturka dostępna od 25 postów]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.