Hej, może ktoś z Was ma jakiegoś sprawdzonego weterynarza w okolicach Ślęży mieszkamy niedaleko i mam wrażenie, że z naszym psem coś jest nie tak, zachowuje się dziwnie, jest jakby ospały, po prostu zupełnie inny niż do tej pory. Jak możecie jakiegoś weterynarza podpowiedzieć to chętnie skorzystam z porady.
Ja mam dwa psy i korzystam z usług gabinetu Załoga Czworonoga (zalogaczworonoga.pl). Profesjonalne weterynaryjne usługi w świetnie wyposażonych gabinetach, jak dla mnie warto z tej opcji skorzystać. Na miejscu groomer i kąpiele pielęgnacyjne więc dla mnie w jednym miejscu wszystko czego potrzebuje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.