Wysłany: 2 Lipiec 2021, 09:03 Dziewczyny, jak sobie radzicie z planowaniem posiłków
Dziewczyny, jak sobie radzicie z planowaniem posiłków, tych nieco większych. Ceny produktów spożywczych to powoli odlatują i już zaczynam kombinować, jak zaoszczędzić. Może macie jakieś sprawdzone pomysły, jak zoptymalizować sobie przeżycia kuchenne :)
Mam wymagające żywieniowo dziecko, a jedyne plany żywieniowe, jakie mi weszły :) to https://dietetykgolonka.pl/. Zapisałam się na webinar kiedyś i odkryłam to ;) Sympatyczna Pani dietetyk tym zarządza, Alicja Golonka :D Plan abonamentowy, ale tani. Jak chcesz to się później wypiszesz, a wiedza o przepisach i jakieś doświadczenie kuchenne i tak ci zostanie. Dla mnie duża ulga, bo mam oszczędności na robieniu zakupów nawet. Warto moim zdaniem takie rzeczy pochwalić, po prostu.
Pozostając w temacie planowania i przyrządzania posiłków, możecie polecić sklep, w którym znajdę talerzyki i miseczki dla dzieci o przyjaznym designie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.