Wysłany: 13 Lipiec 2021, 12:06 Możecie mi polecić jakąś sensowną ofertę maszyn do szycia
Możecie mi polecić jakąś sensowną ofertę jeśli chodzi o firmy, które zajmują się sprzedażą maszyn do szycia? Chodzi mi tutaj o sprzęt, który będzie można wykorzystywać w profesjonalnej szwalni a więc dostawcę, który ma ofertę na wysokim poziomie i faktycznie bez obaw będzie można po nią sięgnąć. Najlepiej kogoś kto potem będzie w stanie także zająć się ewentualnym serwisem, jeśli taka potrzeba się pojawi.
Skontaktuj się z firmą Precyzja (www.precyzjaszycia.pl). Zajmują się sprzedażą maszyn i ta baza propozycji jest u nich bardzo szeroka więc jest okazja do tego, by cos sensownego wybrać dla siebie. W ofercie między innymi bardzo dobrze przygotowane propozycje jeśli chodzi o maszyny, które pochodzą z Chin, ale tutaj wyłącznie sprawdzeni dostawcy i wysoka jakość sprzętu więc bez obaw można kupować.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.