Wysłany: 21 Lipiec 2021, 12:36 Jakie sale weselne w okolicach Piotrkowa polecacie
Jakie sale w okolicach Piotrkowa polecacie, żeby zorganizować wesele? Zależy mi na dużej Sali, bo będziemy mieli z narzeczonym coś koło 250-280 osób więc sala faktycznie musi być duża i najlepiej z pokojami, bo goście też będą przyjezdni więc trochę miejsc noclegowych też mi się przyda. Więc jeśli coś w tym zakresie możecie polecić to dawajcie znać.
Jeśli chodzi o moje doświadczenia to uważam, że hotelik Bej (https://hotelikbej.pl/) wypada pozytywnie jeśli chodzi o te miejsca, które warto wybrać na organizację imprez rodzinnych. Doskonała baza, świetnie przygotowane miejsce jeśli chodzi organizację imprezy, obsługa na wysokim poziomie a jedzenie bardzo smaczne więc wydaje mi się, że goście będą zadowoleni.
_________________ [Sygnaturka dostępna od 25 postów]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.