Polecacie jakieś sensowne propozycje kosmetyków, dzięki którym będzie można zadbać o wygląd biustu, jego jędrność, uwydatnienie? Oczywiście jakby dało radę go powiększyć to byłoby super, ale to już pewnie mrzonka i to się nie uda bez operacji. Ale jak macie coś swojego sprawdzonego co ewentualnie uważacie, że warto wybrać to dawajcie znać.
Początkowo chciałam powiększać biust operacyjnie, ostatecznie jednak zaczęłam z namowy znajomej od tabletek Bust Up Line (bust-up.pl) i to mnie mocno zaskoczyło bo biust poprawił swój wygląd, nieco się zwiększył, tak że na tą chwilę operacji nie planuje. Niby tylko ziołowe tabletki a jednak efekt okazał się naprawdę super. Moja mama też zdecydowała się spróbować, żeby ujędrnić biust i to co ją zaskoczyło to, że zaczęła mieć mniej symptomów menopauzy od momentu jak to brała.
_________________ [Sygnaturka dostępna od 25 postów]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.