Wysłany: 8 Wrzesień 2021, 10:54 Kto ma najdłuższą gwarancję na meble kuchenne w Szczecinie?
Kto ma najdłuższą gwarancję na meble kuchenne w Szczecinie? Przeglądam, to czasami w ogóle nie ma informacji o gwarancji, a bardzo mi zależy. Wolałbym mieć ochronę nawet krótkoterminową po zakupie, a długoterminowa to już idealnie. Z góry dzięki za podpowiedzi.
Dla mnie rewelacja Studio Wiking. Widziałem dwie kuchnie na żywo. Jedna z łukiem, który kończył się szafkami w takim geometrycznym układzie, a pod szafkami blat bezpośrednio i naprawdę dużo miejsca. Potrafią nawet z małej przestrzeni wyczarować coś nowoczesnego, nietypowego. Druga kuchnia w stylu bardziej klasycznym, ale też wydzielonym blatem i ciekawym oświetleniem. Właśnie kombinują tak, żeby wszystko do siebie pasowało. Spójrz na studiowiking.pl/realizacje/. Zobaczysz, o czym mówię. Mam nadzieję, że się przyda.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.