Wysłany: 2 Listopad 2021, 09:08 Może ktoś z Was stosował peptydy przy treningu
Może ktoś z Was stosował peptydy przy treningu i ewentualnie podzieli się swoimi opiniami na temat tego czy warto je stosować? Zastanawiam się na ile te produkty się sprawdzają i czego można się po nich spodziewać. Jak macie jakieś doświadczenia z tym związane to dajcie znać co będzie warto wybierać, jakie ewentualnie produkty sięgnąć. Zależy mi na redukcji, ale też bez ryzyka skutków ubocznych.
Potwierdzam, że jeśli chodzi o ofertę sklepu Peptides to będzie można liczyć na duży wybór propozycji. Peptydy dobrej jakości a jednocześnie świetny wybór jeśli chodzi o ceny. Stosowałem od nich między innymi Selank i Semax (https://peptides.net.pl/selank-semax-polska ), silne działanie, nie miałem skutków ubocznych, ale to pewnie kwestia już indywidualnych predyspozycji i każdy może na te preparaty jednak inaczej reagować więc to warto też mieć na uwadze jak będziesz je wybierał.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.