wiem,że to jest Górny Śląsk :P zapytałam się ,bo ja pierwsza miałam opis po niemiecku,a ty dałes sobie podobny, tyle że jakis czas po mnie :P i tak sie zastanawiam,czy czasem nie spodobał ci się mój i tez taki chciałes sobie ustawić,czy poprostu lubisz niemiecki i teraz to ujawniasz? ;)
2.Jeśli się nie zgadzasz patrz punkt 1.
Masz całkowitą rację apokalipso zauważyłem kiedyś twój opis i bardzo mi się spodobał więc postanowiłem zrobić tak samo.Niemiecki lubię,lecz moja znajomość tego języka jest bardzo kiepska,trochę nie douczony jestem z niemieckiego,dużo rozumie ale z mową i pisaniem to u mnie katastrofa.Potrzebował bym dobrego nauczyciela języka niemieckiego znasz może jakiegoś? :D
_________________ [Sygnaturka dostępna od 25 postów]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.