Wysłany: 12 Styczeń 2022, 13:47 Korzystaliście z pomocy psychologa online ?
Czy może ktoś z Was korzystał z pomocy psychologa online i może podpowiedzieć jak to w praktyce wygląda i czego się można spodziewać po takiej właśnie psychologicznej poradzie? Jeśli coś pod tym kątem możecie podpowiedzieć to będę wdzięczna za wszelkie informacje jak się to sprawdza i czy faktycznie warto się zdecydować na taką pomoc.
Na taką pomoc psychologiczną w ramach terapii online możesz liczyć za pośrednictwem serwisu www.przestrzen-pomocy.pl. Świetna opcja, którą warto wziąć pod uwagę jak będziesz szukał psychologa, bo masz gwarancje, że terapia prowadzona przez osoby doświadczone, dobrze przygotowane a jednocześnie z indywidualnym podejściem. Jeśli chodzi o mnie zdecydowanie mogę polecić kontakt z Panem Damianem.
Tak, podczas pandemii straciłam motywację, ogólną chęć do życia. Dzięki pomocy https://hh24.pl/ udało mi się to pokonać. Wspaniała inicjatywa, zawsze będę polecać tych specjalistów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.