Wysłany: 25 Styczeń 2022, 10:44 Gdzie zjeść smaczny obiad domowy w Szczecinie
Dajcie namiar na jakieś miejsca, które polecacie w Szczecinie jeśli chodzi o te miejsca, gdzie warto będzie zjeść. Jak macie coś sprawdzonego co ewentualnie możecie polecić to chętnie skorzystam z podpowiedzi. W ciemno nie chcę wybierać, a zależy mi na tym, by w trakcie pobytu faktycznie można było dobrze zjeść z dziećmi.
Każdy pewnie ma inne upodobania, natomiast jeśli chodzi o mnie to uważam, że oferta pierogarnianadeptaku.pl/ wypada super. Pierogarnia ma dobrej jakości produkty, smakuje super, a jednocześnie jest to takie miejsce, gdzie dba się o jakość tych propozycji, które są oferowane, wykorzystywane są dobre składniki.
_________________ [Sygnaturka dostępna od 25 postów]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.