Wysłany: 26 Styczeń 2022, 10:42 Jaki polecicie mi gabinet psychologiczny w Warszawie?
Jaki polecicie mi gabinet psychologiczny w Warszawie? Zmagam się z objawami depresji i bez pomocy specjalisty wydaje mi się, że ciężko będzie mi z tych problemów wyjść. Jeśli ewentualnie możecie coś pod tym kątem polecić, podpowiedzieć to dawajcie znać co ewentualnie warto będzie wybrać.
Osobiście jestem zadowolony jako DDA ze współpracy terapeutycznej z Panią Elizą z www.przestrzen-pomocy.pl. Świetna psycholog, indywidualne podejście do terapii i próba zastosowania takich rozwiązań, które będą właściwe dla danego pacjenta i tego z jakimi problemami obecnie się zmaga. Pod tym kątem zdecydowanie ta ich oferta na duży plus.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.