Wysłany: 31 Styczeń 2022, 09:04 Jesteście w stanie mi podpowiedzieć jaki dom seniora wybrać
Jesteście w stanie mi podpowiedzieć jaki dom seniora wybrać, by zapewnić osobie starszej dobrą opiekę? Nie jest to osoba leżąca, natomiast potrzebuje pomocy medycznej, pomocy w przygotowaniu posiłków. Jednocześnie zależy mi na miejscu gdzieś blisko Warszawy, by z dojazdami nie było problemu. Jak macie jakiś dom seniora sprawdzony, który możecie podpowiedzieć to dajcie znać.
Dobrym wyborem z mojej perspektywy był dom Senior Med w Wiązownej (www.seniormed.waw.pl). Świetna opieka medyczna, działalność legalna, w zgodzie z przepisami jakie u nas obowiązują. Dla mnie najważniejsze, że tata się tam dobrze czuł więc po tym wiem, że to był dobry wybór. Opieka była super, sama bym takiej nie była w stanie zapewniać.
Z kolei moją podpowiedź, jeśli mogę odświeżyć temat to odpowiednio dobrana do wzrostu laska...
Nie zdajecie sobie sprawy, jak ważna długość, rodzaj czy też materiał z którego jest wykonana!
Sporo informacji w tej kwestii, czyli dopasowania laski do wzrostu seniora i nie tylko dowiecie się z tej strony: www.stylowelaski.pl
_________________ [Sygnaturka dostępna od 25 postów]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.