Wysłany: 31 Styczeń 2022, 15:12 Zakup samochodu z USA
Może tutaj ktoś mi podpowie firmę, która zajmuje się sprowadzaniem samochodów z USA do Polski? Jak to wygląda obecnie jeśli chodzi o procedury takiego sprowadzenia, jakie są opłaty? Jeśli możecie mi kogoś podpowiedzieć kto się tym zajmuje to chętnie skorzystam z pomocy. Zależy mi na tym, by faktycznie zajął się tym ktoś kto będzie w stanie tą sprawę w odpowiedni sposób dla mnie załatwić.
Skontaktuj się z firmą www.amer-pol.com. Znają temat, sprowadzają auta i kompleksowo się tym tematem zajmują więc na pewno podpowiedzą w tym kierunku coś sensownego.
_________________ [Sygnaturka dostępna od 25 postów]
Może kiedyś opłacało się ściągać ze Stanów auto na własną rękę, ale teraz to lepiej skorzystać z czyjejś pomocy. Popatrz na https://cars-usa.pl/. Na stronie masz opisaną dokładnie całą procedurę, a i mają już swoje aukcje. Sprawdź sobie, może jest coś, czego szukasz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.