Wysłany: 3 Luty 2022, 13:37 Gdzie wykonują w Krk biorezonas
Dajcie mi znać czy znacie w Krakowie jakieś miejsce, gdzie zajmują się wykonywaniem biorezonansu i będzie można liczyć na profesjonalną pomoc? Jestem przede wszystkim zainteresowany tym jak sytuacja wygląda przy takich zabiegach, na jakie efekty będzie można liczyć i czego faktycznie się spodziewać przy stosowaniu rezonansu. Jeśli możecie coś pod tym kątem podpowiedzieć to dajcie znać.
Ja zdecydowałem się na terapię biorezonansem i korzystałem ze sprzętu Radiant wypożyczonego z oferty www.vitanea.eu. Świetnie się to sprawdziło bo efekty stosowania bardzo dobre, a jednocześnie obsługa tego sprętu nie stanowiła dla mnie problemu, co wiadomo że też miało duże znaczenie. Jak dla mnie to świetna opcja i dodatkowo terapia, którą można samodzielnie przeprowadzić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.