Wysłany: 11 Luty 2022, 13:27 Smaczne jedzenie w Krakowie gdzie ?
Jakie miejsca w Krakowie możecie ewentualnie polecić jeśli chodzi o smaczne jedzenie, po które będzie warto sięgnąć? Zależy mi na dobrych restauracjach, które faktycznie coś sensownego będą w stanie zaproponować. Raczej idę w kierunku tradycji więc najlepiej takie miejsca, gdzie głównie serwowana jest nasza rodzima kuchnia, jak możecie to coś pod tym kątem możecie mi podpowiedzieć.
Uważam, że w Krakowie jest tak dużo różnych restauracji, w tym takich serwujących naszą polską kuchnię, że każdy może szukać takich miejsc, które dla niego będą najbardziej atrakcyjne. Jeśli chodzi o mnie to poleciłbym zdecydowanie wizytę w restauracji Tradycyja na Rynku. Świetne miejsce na rodzinne spotkania, doskonała atmosfera i piękne wnętrza a do tego również zaoferowana doskonała kuchnia i wiele smacznych dań.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.