Wysłany: 22 Luty 2022, 08:49 jaki wideorejestrator kupić
Hej, chce kupić rejestrator dla taty i zastanawiam się po jaki sprzęt będzie warto sięgnąć. Zależy mi na takim rejestratorze, który będzie łatwy w obsłudze, z którym tata sobie bez problemu poradzi. To będzie jego pierwszy sprzęt więc zależy mi na dobrym urządzeniu, którego obsługa nie będzie stanowiła dla niego problemu. Jak coś możecie polecić to dajcie znać.
Ja mam obecnie Go Ride od Xblitz i powiem szczerze, że to fajny sprzęt, jestem zadowolony z niego. Cenowo wypada nieźle, czasami też w dobrych promocjach w X-kom więc można dodatkowo nieco taniej kupić. A jeśli chodzi o funkcjonalność to dobrze się sprawdza.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.