Wysłany: 21 Marzec 2022, 09:30 Jakiego stomatologa polecacie w Kujawsko-Pomorskim
Jesteście w stanie polecić mi w Kujawsko – Pomorskim jakichś specjalistów od stomatologii, którzy specjalizują się w dbaniu o estetykę uzębienia? Jeśli możecie pod tym kątem coś poradzić to dajcie znać. Zależy mi na kimś kto faktycznie stosuje nowoczesne metody, może wykonać bonding.
U mnie spektakularny efekt przyniosła metamorfoza uśmiechu wykonana w KSE we Włocławku na Starodębskiej. Mocno mnie zaskoczyło to, że tak bardzo można odmienić mój uśmiech mimo, że zęby miałam mocno niedoskonałe. Obecnie uśmiech prezentuje się super.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.